Joomla TemplatesWeb HostingWeb Hosting
Nina Moelker

In een vorig leven groeide Nina op in een klein dorpje aan de kust waar iedereen blij en tevreden was. Iedereen behalve Nina, salve want Nina wilde op avontuur.

Toen zij op een avond in het schuurtje het zwaard van haar vader vond wist ze wat haar te doen stond. Ze pakte haar spullen bij elkaar en stak de zee over, de zon achterna. Ze bezocht vreemde landen en rare mensen, streed tegen draken, bosmorken en veel te ijdele prinsen. Ze was de schrik van de zeven zeeen, maar al die tijd vond ze geen rust. Op een eiland vol engelen en snelheidsduivels kwam ze een verhalenman tegen. Hij leerde haar verhalen te vertellen, wat heel handig was, want nu kon ze de mensen die in het dorp achter waren gebleven verhalen vertellen zodat zij in hun fantasie ook tegen draken konden vechten. Na jaren keerde ze terug naar huis en vondt rust bij een hoefsmid in een bos, met wie ze nog lang en gelukkig leefde.

 

Na haar dood reïncarneerde Nina als kikker en later nog eens als boze wolf, maar voor het eerst in jaren is ze nu weer terug op de aarde in de gedaante van een jonge vrouw. Het enige wat haar nog lijkt te herinneren aan haar voorgaande levens zijn haar aantrekking tot hoefsmeden, een schat aan verhalen over draken en monsters, en de oncontroleerbare drang om mannen met een zwaard te lijf te gaan.